Chalet te koop kavel 65

Informatie Chalet kavel 65

Op Vakantieoord het Caitwickerzand staat een prachtig geheel onderhoudsvrij chalet te koop  zowel binnen als buitenom op een kavel van 200 m2  . Het park is heerlijk rustig waar je kan wandelen en fietsen in een prachtig bos/heide en zandverstuivingsgebied. Honden zijn toegestaan.

Het onderhoudsvrije chalet Azur de Luxe van Stekelenbos uit 2022 is in volledige nieuwstaat  is 9 x 3.75 breed en staat op een plaats van 200 m2. Er is nog maar 1x een vakantie van 14 dagen in doorgebracht. In het chalet is een gaskachel en geiser aanwezig.

Het chalet heeft een mooi overdekt kunststof terras welke is overdekt met een partytent en een tweede nieuwe tentdoek van aanwezig is. Om het chalet ligt kunststof gras waaronder worteldoek is geplaatst en is voorzien van een eigen parkeerplaats met een tegel ondergrond.
Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden van 1.60 x 2 meter en 1.40 x 1.90 met extra top dek matrassen. In de woonkamer is een extra 2 persoons opklapbed voor logees.
De badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche.

In de woonkamer voorzien van nieuwe meubels zijn schuifhorren geplaatst voor elk raam. De keuken is volledig ingericht en heeft ook een aparte vriezer en een combi oven/magnetron. Parkeergelegenheid is er op de eigen plaats.

Het schuurtje van 1,80 x 2 m is van volledig kunststof en betreft een Keter 17208504 Newton 759 Kunststof Tuinhuis Grijs met een stevige stenen vloer. In de winter kan dit gebruikt worden voor het opslaan van de tuinmeubelen, het schuurtje kan op slot.

Verder wordt het chalet geleverd met alle aanwezige inventaris.

Het chalet is alleen voor recreatief gebruik en verhuur aan derden is niet toegestaan.

Vraagprijs is 62.500 euro

Het chalet is per direct over te nemen en sleutel klaar.
Bezichtiging op afspraak via e-mail info@caitwickerzand.nl of u kan bellen naar 0577-456295.

Vakantieoord Het Caitwickerzand BV

Fam. Lenderink   

Hennepstede 50  3888 NT Uddel

www.caitwickerzand.nl

 

Te Koop Chalet kavel 65