Nieuws

Alle laatste berichten over Caitwickerzand

Corona

Wegens het coronavirus zijn er verscherpte maatregelen op ons park.

Belangrijke informatie m.b.t. uw (aankomend) verblijf.

 

Best gasten,

In verband met het Coronavirus geven wij aan welke maatregelen wij treffen voor onze gasten en onze collega’s. Zodat u kunt genieten van een prettig en zorgeloos verblijf op Het Caitwickerzand. De maatregelen die gelden worden op onze website bekend gemaakt en de regels worden u per e-mail verzonden bij het maken van de reservering. Als er zaken zijn die veranderen worden dit gelijk aangepast.

Om te voldoen aan de laatste regelgeving en om uw veiligheid te waarborgen vragen wij u om per mail contact met ons op te nemen als uw reisgezelschap niet binnen de volgende groepen valt:

Het gezelschap bestaat uit maximaal 2 personen in een standaard, een plushut , een bungalow of comfort trekkershut en u de 1,5 meter kunt aanhouden ten alle tijden of

Kampeerplaatsen niet meer dan 2 personen ( een bijzet tent op dezelfde plaats mag niet of het moet eigen huishouden/gezin zijn) of

De personen zijn uit een eigen gezin of

De personen komen uit 1 huishouding

U bent niet ziek (hoest, niest niet en heeft geen koorts)

Verantwoord open zijn
We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent het virus. Wij blijven geopend zolang het verantwoord is. Mocht dit veranderen, dan ontvangt u daar een bericht over.

Aankomst op de receptie

Wij zorgen voor een zeer goede hygiëne op onze locatie. Wij staan op de dag van aankomst om 14.00 uur (trekkershutten) en om 16.00 uur (bungalows) klaar om u te verwelkomen in onze receptie. Dit doen we normaal gesproken iets anders en uitgebreider. Maar nu in deze tijden nemen we u en ook de gezondheid van ons team zeer serieus.

 

Per gezelschap dient er slechts 1 persoon de receptie te betreden. De rest kan in uw voertuig wachten;
Staat er nog een bedrag open? Of wilt u iets bijboeken? Ons pinautomaat wordt regelmatig grondig gereinigd. Wij verzoeken u om ( min. 1 dag ervoor) per bank uw restantbedrag over te maken. Heeft u zaken die u later op ons park wilt bijboeken dan verzoeken wij u contactloos te betalen

Het inchecken zal iets korter zijn dan dat u van ons gewend bent;
Heeft u vragen voor de receptiemedewerkers, dan mag u bellen of mailen. Wanneer u een bezoek brengt aan de receptie, zullen we allemaal minimaal 1,5m afstand in acht nemen;
Probeer het bezoek aan de receptie zo kort mogelijk te houden.

 

Persoonlijke hygiëne

Alle medewerkers van het Caitwickerzand houden zich aan de strikte hygiëne maatregelen en verdere adviezen van het RIVM. Voor zover wij weten is het team in goede conditie. Mocht een medewerker verkoudheidsklachten vertonen, dan blijft deze medewerker thuis.

Schone bungalows

Ons park is ruim opgezet. Bungalows worden bij ons altijd grondig schoongemaakt en in deze tijd ook gedesinfecteerd. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen, worden met professionele middelen gereinigd. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven. Kortom; u loopt ons inziens geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten.

Wij werken volgens de coronaprotocollen van Hiswa-Recron en hebben de veiligheid op ons bedrijf hoog in het vaandel staan zie het volgende filmpje hierover.

 

Toiletgebouw:

Het toiletgebouw is  vanaf 15 juni weer geopend. U krijgt bij uw bevestiging de regels toegestuurd w.b.t. het gebruik hiervan.
 

Wat kunt u zelf doen?

Wellicht ten overvloede aan aantal belangrijke tips. Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk:

 

Een begroeting op een andere wijze dan een hand;

Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw ellenboog;
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
Meldt het meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts én informeer Het Caitwickerzand (ook telefonisch);
Telefoon receptie Caitwickerzand: (0577) 456295
Telefoon huisarts Medisch Centrum in Garderen: (0577) 408050

Hierbij de laatste informatie zoals die bij ons bekend is v.w.b. het omboeken of annuleren:

"Voor ons is dit ook een uitzonderlijke situatie die uitzonderlijke maatregelen met zich meebrengen. De normale annulering-voorwaarden zijn op dit moment niet meer van kracht als dit wegens corona is. Op dit moment zijn er twee mogelijkheden hoe er om wordt gegaan met een annulering nl:

 

 Annulering:

Bij alle annuleringen gelden de normale voorwaarden en vervallt de voucherregeling, u kan online zelf een annuleringsverzekering tijdens het maken van de reservering op onze website afsluiten. 

Bezoek van buitenaf:

Dit is mogelijk in de bungalow onder de strikte voorwaarde dat niet meer dan 1 persoon op bezoek komen en ten alle tijden ( ook binnen ) de 1,5 meter tot elkaar houden. Er mogen niet meer dan 3 volwassen personen in een bungalow aanwezig zijn ( bezoek is daarin meegeteld ). 

In een standaard en een plus hut mag u geen bezoek binnen meer ontvangen. De comfort hutten mogen max. 1 persoon op bezoek hebben ( de 1,5 meter tot elkaar houden ) en met niet meer dan 3 volwassen personen aanwezig zijn.

Omgeving Caitwickerzand

Het bos is groot genoeg voor ons allen. U kunt hier (zolang het nog is toegestaan) uren wandelen of fietsen zonder er anderen tegen te hoeven komen. Fietsen zijn bij de receptie te huur vanaf de Pasen tot 1 november, wel dient u dit van tevoren te reserveren.  

 

Tijdens uw verblijf:

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0577) 456295. Vanaf 16.30 uur wordt de telefoon alleen beantwoord voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag 9.00 uur wanneer de receptietelefoon weer bemand is door een receptiemedewerker.

 

Bedankt voor uw begrip. We wensen u een heel fijn en ontspannen verblijf!
‘Samen zorgen we voor elkaar en onze medemens.’

Familie Lenderink en medewerkers